fbpx
DELICOS. ORGANIC. ROMÂNESC
0040 766 694 475
Str. Calea Branului nr. 55G, Bran
Luni: 14-22:30; Marți - Sâmbătă: 12-22:30; Duminica: 12-19:30
Restaurantul D.O.R. face parte din familia  Crăiasa Munților
Sus

retraiestecudor

Călătoria plină de poveste a Meniului de Degustare de la DOR!

Meniul de degustare într-un restaurant este ca un rezumat dintr-o carte frumos scrisă pe care vrei să o recapitulezi și să vezi cu ce ai rămas, cum ți-a schimbat viața și ce ai învățat din paginile respective. Deguști mai multe farfurii pentru a experimenta noi gusturi și texturi, pentru educarea simțurilor. 

Noi îți oferim un Meniu de Degustare aparte, complet care vine și cu o poveste în spate, așadar, mai jos descoperi secretele unei gastronomii cu DOR și pasiune!

“Gastronomia este arta de a folosi hrana pentru a crea fericirea.” – Theodore Zeldin 

De-a lungul istoriei, mâncarea a avut un important rol în viețile oamenilor, creându-se chiar și conflicte, războaie pentru hrana pe care aceștia o cultivau!

Putem spune clar că mâncarea a avut o influență puternică în istoria întregii lumi. A fost și este nelipsită, necesară pentru noi, atât oamenii, cât și ființele necuvântătoare. 

A fost chiar dărâmat și un regat pentru niște mirodenii! 

Fericirea o simțim când gustăm alimentele potrivite, într-un mediu plăcut și relaxant, mai ales când vii la DOR să încerci Meniul de Degustare și știi că toate dorințele tale culinare vor fi îndeplinite!

„După o cină copioasă putem ierta pe oricine” – Oscar Wilde

Nu-i de mirare că mâncarea ne face mai iertători! Suntem mult mai fericiți și liniștiți atunci când avem grijă de noi și ne răsfățăm din când în când. 

Poveștile se scriu la masă cu familia, cu ai noștri. Meniu de Degustare de la DOR îți oferă oportunitatea de a retrăi cu DOR frumoasele povești pe care nu prea mai avem timp să le scriem în cartea noastră cotidiană.  

Mâncarea ajută la relaxare, atât timp cât folosești ingrediente potrivite!

Așadar, Meniul de Degustare de la DOR te așteaptă să îți aducă zâmbete pe buze!

„Felul în care îţi tai friptura reflectă felul în care trăieşti” – Confucius

Suntem ceea ce mâncăm, cu siguranță (și cum mâncăm)! Poate nu dăm multă importanță unor aspecte, cum ar fi tăiatul unei fripturi, însă, dacă vii la Meniu de Degustare, îți vom explica în ce mod poți să tai și să combini alimente ca experiența ta culinară să fie simțită la maxim, într-un mod corect, în așa fel încât să pui toate ingredientele în evidență! 

„Lasă hrana să îţi fie medicament şi medicamentul hrană” – Hippocrate

Este important să experimentezi gusturi noi, pentru a-ți îmbogăți sfera culinară, atât pentru tine, cât și pentru viața ta cotidiană.

Pentru ce este bun un Meniu de Degustare? 

Pe lângă o experiență profi, frumos creionată  și poveștile din spatele farfuriilor, te ajută să iți dezvolți atât cunoștințe despre anumite alimente, cât și ce anume este bine să consumi pentru rutina ta zilnică, ca hrana să devină medicament, să trăiești sănătos și să te bucuri de mâncare, pentru că masa este unul dintre singurele momente pe care trebuie să ți-l acorzi doar ție! 

Meniu de Degustare este medicamentul de care ai nevoie acum și clipa ta de respiro! 

Comments

  • Aura 2 ani ago

    Toata lumea adora cand indivizii se reunesc si impartasesc opinii. Un site grozav, ramaneti cu el!

Comentează


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/r66055retr/public_html/wp-content/plugins/nigiri-instagram-feed/lib/nigiri-instagram-api.php on line 244