fbpx
DELICOS. ORGANIC. ROMÂNESC
0040 766 694 475
Str. Calea Branului nr. 55G, Bran
Luni: 14-22:30; Marți - Sâmbătă: 12-22:30; Duminica: 12-19:30
Restaurantul D.O.R. face parte din familia  Crăiasa Munților
Sus

retraiestecudor

Prieteniile le facem împreună cu tine!

La D.O.R. îmbinăm aerul curat de munte și farfurii complexe. Ne dorim să oferim experiența de care România are nevoie, pentru că avem o țară ce are multe de oferit.

Noi suntem spontani. Ne place să vorbim cu oaspeții, să discutăm diverse, încât atunci când pleci de la noi, am legat o prietenie. În spatele unor uși nu știi niciodată ce se află. Suntem ca o carte deschisă, dar misterioasă. Suntem atenți la detalii și tratăm oaspeții cum ne dorim și noi să fim tratați când vizităm pe cineva. Oaspeții sunt ca o familie căreia îi este dor să te viziteze, să afle din tainele bucătăriei tale, să stea la o cafea cu tine. Cu toții avem acei musafiri cărora de abia așteptăm să le spunem ce am gătit pentru ei, ce rețete am mai descoperit și încercat.

Un restaurant nu trebuie să fie foarte formal. Este musai să acorzi încredere și să oferi un călduros “Bine ai venit!”. Vrem să fim acei prieteni pe care de abia aștepți să-i vezi! 

Noi de abia așteptăm să îți povestim cum poți experimenta gustul perfect, ce nu are nevoie de îmbunătățiri. Iubim produsele fresh, bio, sănătoase, căci ele fac o mare diferență. 

Noi sperăm că ți-am oferit o experiență plăcută, de care să îți aduci aminte cu DOR.

Te așteptăm pe la noi să retrăim sentimente ca-n familie!

Ce se află în spatele ușilor de la D.O.R.?

Misterul are întotdeauna efect atunci când există o poveste care să îl valideze.

Termenul „restaurant“ a fost creat în secolul al XVIII-lea în Franța. Se pare că de la versetul biblic în limba latină: „Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă!” (Matei 11,28) a apărut acest concept de – restaurant-  de la un parizian, pe nume Boulanger care vindea nimic altceva decât supe. Aceste date nu sunt 100% sigure, însă, dacă sunt, deducem că restaurantul este locul unde primești oaspeții pentru a își schimba starea și a se deconecta de grijile cotidiene. 

 În orașul Pompeii au fost descoperite aproximativ 160 de localuri, numite Thermopolia, care se aflau de obicei pe drumurile principale și populate, unde cei mai buni bucătari făceau diverse mâncăruri pentru cei înstăriți. Cu timpul, restaurantul nu a mai fost destinat doar celor bogați, ci mai mult turiștilor pentru a mânca Micul Dejun și Prânzul.

Timpul a trecut și toate concepțiile s-au schimbat, însă rămâne ideea de bază – restaurantul este destinat oamenilor, celor care vor să se relaxeze și delecteze.

Revenim la misterul pe care l-am invocat mai sus. 

Când intri pe ușa de la DOR ești întâmpinat de căldură și un fundal frumos așezat, literele D.O.R. – Delicios. Organic. Românesc., care îți exprimă din start că vei găsi ingrediente proaspete și bio! 

Apoi, mai mergi puțin și intri în restaurantul propriu-zis, unde găsești barul și desigur, vestitul copac instagramabil!

În spate avem o priveliște superbă, unde poți sta (afară) să privești natura!

La etaj avem un loc amenajat atât pentru un grup privat, cât și pentru cei care vor puțin mai multă intimitate.

Trecând la meniu, el se schimbă o dată la 3 luni, pentru a diversifica și a menține misterul.

Ar fi mai multe de spus despre locație, dar continuăm în următorul blog post :). Până atunci, te așteptăm la D.O.R. să descoperi tu ce se află în spatele ușilor!

Comentează


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/r66055retr/public_html/wp-content/plugins/nigiri-instagram-feed/lib/nigiri-instagram-api.php on line 244