fbpx
DELICOS. ORGANIC. ROMÂNESC
0040 766 694 475
Str. Calea Branului nr. 55G, Bran
Luni: 14-22:30; Marți - Sâmbătă: 12-22:30; Duminica: 12-19:30
Restaurantul D.O.R. face parte din familia  Crăiasa Munților
Sus

retraiestecudor

Meniul de iarnă de la DOR – NEA

Siluetele gastronimiei 🙂

Cum ai petrecut de sărbători? 

Iarna s-a așternut deja peste tot, pe unii îi bucură, pe alții mai puțin, iar pentru cei care nu se bucură atât de tare de frig și zăpadă, noi te primim cu brațele deschise, căci am pregătit un Meniu de Iarnă ce se potrivește cu anotimpul răcoros, ce te încălzește după drumul lung străbătut și îți oferă simfonia de gusturi de care corpul tău are nevoie în această perioadă, iar pentru cei ce se bucură de zăpadă, poți ieși pe terasă în timp ce-ți savurezi cafeaua guustooasă de la DOR de cafea!

Iubim să “jonglăm” cu ingredientele, iar echipa noastră de bucătari, împreuna cu Chef Bogdan, sunt ca fulgii de nea ce împreună creează combinații reușite, care te fac să revii cu drag.

Vei găsi farfurii pentru toate gusturile și dacă vrei să fii mai îndrăzneț și dorești să încerci combinații pe care nu le-ai experimentat până acum, o poți face atât la Meniul de Degustare, cât și la o vizită propiu-zisă!

Ne bucurăm dacă alegi să ne fii oaspete! 🙂


Comentează


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/r66055retr/public_html/wp-content/plugins/nigiri-instagram-feed/lib/nigiri-instagram-api.php on line 244