fbpx
DELICOS. ORGANIC. ROMÂNESC
0040 766 694 475
Str. Calea Branului nr. 55G, Bran
Luni: 14-22:30; Marți - Sâmbătă: 12-22:30; Duminica: 12-19:30
Restaurantul D.O.R. face parte din familia  Crăiasa Munților
Sus

retraiestecudor

De ce am ales să-l numim #Vin cu dor de poveste?

Ești curios ce se întâmplă în ultima vreme de organizăm evenimente cu și despre vin? 

Noi am denumit toată “treaba” în #VincuDORdePoveste. Sună cunoscut?

Pe scurt, noi organizăm din 3 în 3 săptămâni aceste evenimente dedicate atât vinului, cât și farfuriilor surpriză.

Și cu toate acestea, de ce am ales să-l numim #VincuDORdePoveste

Este simplu, căci la noi povestea capătă multe sensuri. Iubim să retrăim cu D.O.R. momente, de aceea ne și numim astfel – te ducem din start cu gândul la o persoană dragă ție, un moment frumos sau o perioadă anume…

Noi considerăm că vinul este o artă pură cu gust plin de secrete și fantezii. Pe lângă istoria puternică a sa, vinul este un „personaj” capabil să facă fericite papilele gustative. El este prezent în multe momente atât frumoase, cât și neplăcute. Ne completează viețile în atâtea sensuri…!

Vrem să îți oferim o seară completă, unde înveți secretele nespuse despre vin. Deguști. Experimentezi. Trăiești.

Știi ce mai este de poveste? Faptul că Chef Bogdan Cozma își lasă imaginația să-i ghideze mâinile și de fiecare dată aduce farfurii ce se îmbină perfect cu vinurile prezente. 

Experiența devine una intensă datorită gusturilor bine alese ce se împletesc armonios.

Niciodată o farfurie nu va semăna cu cealaltă, pentru că Chef aduce fiecărui eveniment propria sa personalitate culinară – de aceea, vei observa că de fiecare dată avem 5 farfurii surpriză. Nu le dezvăluim, căci și noi rămânem uimiți de bucătarii ce adoră să jongleze cu ingredientele potrivite, pentru vinurile potrivite.

La #VincuDORdePoveste vei găsi prieteni ce adoră să-ți împărtășească secrete, să te învețe cum să trăiești cu adevărat prin experiențe pe care le meriți.

Povestea o scriem împreună, la D.O.R., pentru că aici vinul își cântă baladele, farfuriile își pictează fanteziile, iar oamenii își împărtășesc gândurile.

Pe restul le vei descoperi singur și chiar te invităm să o faci. Nu de alta, dar vrem să ai parte de o experiență plină de povești adevărate 🙂 .

Prețul este de 202 lei, deoarece 200 de lei este meniul de degustare cu cele 5 farfurii surpriză, iar vinul este din partea casei, cum ar veni 🙂 .

Unde poți să faci o rezervare? 

Dă-ne un e-mail la rezervari@retraiestecudor.ro cu numele și numărul tău sau sună-ne la: (0767) 668 777. 
Următorul eveniment va avea loc pe 23 Martie, 2020, de la 18.30 la 22.30. Ne vom vedea cu cei de la Crama Oprișor, la D.O.R. 🙂 .

Comentează