fbpx
DELICOS. ORGANIC. ROMÂNESC
0040 766 694 475
Str. Calea Branului nr. 55G, Bran
Luni: 14-22:30; Marți - Sâmbătă: 12-22:30; Duminica: 12-19:30
Restaurantul D.O.R. face parte din familia  Crăiasa Munților
Sus

retraiestecudor

TripAdvisor – Top Pictures Perfect Restaurants in the world

www.vizibil.eu

Când a luat naștere ideea de a pune pe picioare DOR, v-am pus în prim plan pe voi, cei care aveați să ne treceți pragul. Ne-am dorit și am gândit un loc care să fie nu doar diferit de tot ceea ce este în zonă, dar să fie și special. Atât din punct de vedere culinar, dar mai ales ca atmosferă, ca ambient. Să fie cald și intim, iar clipele petrecute aici să vă fie memorabile și, de ce nu, „instagramabile”.

Odată ce am deschis, cu fiecare oaspete care a plecat încântat de la noi și, mai ales, care s-a și întors, ne-am dat seama că reușisem ceea ce ne-am propus.

Chiar și așa însă, în momentul în care am aflat că suntem pe locul 3 la Picture Perfect Restaurants în topul mondial realizat de celebra platformă TripAdvisor, am realizat că DOR este mai mult decât un loc de luat masa. Pentru că voi, dragii noștri oaspeți, l-ați transformat în ceva magic. Într-o poveste de suflet, în iubire, în ceva musai de încercat.

Amenajarea restaurantului poartă semnătura lui George Orzan, unul dintre cei mai cunoscuți designeri de interior din zona noastră: „Trebuia să găsesc un element care ne leagă de mâncare și de natură în același timp, iar acesta a fost copacul. Semnificația lui vine din trecut, când în zona Branului se făcea multă agricultură, iar țăranii se așezau să mănânce la umbra unui copac“, povestește designerul. Trunchiul și crengile copacului sunt naturale, doar frunzele fiind artificiale.

www.vizibil.eu

Deși cel mai atractiv, copacul din centrul restaurantului nu este, însă, singurul element care face din D.O.R. unul dintre cele mai plăcute locuri de luat masa din lume, potrivit clasamentului TripAdvisor. Ferestrele mari, pe care designerul le-a gândit ca o comunicare impecabilă între interior și exterior, șemineul uriaș, vizibil din toate colțurile restaurantului și accentele naturale (unele dintre ele lucrate manual, de meșteri populari ai zonei) care fac legătura cu tradițiile, cu natura, vin să întregească tabloul unui ambient într-adevăr de neuitat: „Sunt deja 3 ani de când facem fotografii la DOR și totuși reușim să găsim noi și noi încadraturi, noi și noi elemente de scos în evidență. Pentru că sunt atât de multe detalii, atât de atent gândite de George Orzan, încât pur și simplu nu ai cum să rămâi fără cadre, să intri în pană de inspirație”, spune Liviu Popica, managing partener la Vizibil.eu, agenția care se ocupă de imaginea noastră.

www.vizibil.eu

D.O.R. este pe locul 3 (din 20) în Top Picture-Perfect Restaurants, după Koral din Indonezia și Le Grill, din Cehia. Este singurul restaurant românesc din acest top. Doar la categoria Best Brunch Spots mai regăsim alte 2 restaurante, de această dată din Sibiu, pe locurile 13 și 22.

Vă mulțumim din suflet că ne sunteți aproape, vă mulțumim pentru voturile de pe TripAdvisor, vă mulțumim pentru toate recenziile și aprecierile voastre. DOR sunteți voi! Și vă așteptăm, cu drag și dor, să reveniți!

www.vizibil.eu

*TripAdvisor, platforma care a premiat D.O.R., este cel mai cunoscut site de călătorii din lume, cu milioane de utilizatori și sute de mii de locuri înscrise pentru recenzii și recomandări. Vezi aici topul TripAdvisor:

www.vizibil.eu

Mulțumim tuturor partenerilor din presa locală și centrală care fac ca povestea D.O.R. să meargă mai departe și să fie cunoscută de cât mai multă lume: 

https://transilvania365.ro/un-restaurant-din-zarnesti-in-top-3-tripadvisor-la-categoria-picture-perfect-restaurants/

Comentează


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/r66055retr/public_html/wp-content/plugins/nigiri-instagram-feed/lib/nigiri-instagram-api.php on line 244