fbpx
DELICOS. ORGANIC. ROMÂNESC
0040 766 694 475
Str. Calea Branului nr. 55G, Bran
Luni: 14-22:30; Marți - Sâmbătă: 12-22:30; Duminica: 12-19:30
Restaurantul D.O.R. face parte din familia  Crăiasa Munților
Sus

DOR de relaxare

Ți-e dor de liniște, intimitate și clipe deosebite? Ți-e dor să redescoperi frumusețea tradițională, îmbrăcată în eleganța modernismului? Atunci ai nimerit fix unde trebuie!

Am pregătit pentru tine două case de oaspeți unice în zona noastră, menite să-ți ofere momentele de repaos după care tânjești atât de mult! Ambele pot acomoda până la maxim 4 persoane fiecare și poți petrece aici oricât de multe zile dorești, departe de agitația și haosul cotidian al orașului. Pentru că noi ne ocupăm de absolut tot ce ai nevoie – de la vinuri senzaționale până la ședințe de masaj, de la furnizarea de console PlayStation 5 până la mese special pregătite doar pentru tine.

Livrarea se va face în Sâmbăta Mare, în Brașov, Bran și București. În Brașov și Bran, livrarea se face acasă, la ușă. În București se vor alege câteva puncte de interes, acolo unde sunt mai multe cereri. Transportul nu costă! Pentru informații vă stăm la dispoziție! Rezervările le puteți face la numărul de telefon (0767) 668 777, ori pe rețelele noastre de socializare aici și aici. #tudonezi?