fbpx
DELICOS. ORGANIC. ROMÂNESC
0040 766 694 475
Str. Calea Branului nr. 55G, Bran
Luni: 14-22:30; Marți - Sâmbătă: 12-22:30; Duminica: 12-19:30
Restaurantul D.O.R. face parte din familia  Crăiasa Munților
Sus
Cazare complex restaurnt DOR bran tohanu nou

DOR de Oaspeți

George Orzan, arhitectul care a creat universul DOR, continuă povestea inconfudabilă a dorului de bun și de frumos prin crearea unor spații menite să te poarte într-o lume a rafinamentului, a bunului gust și a relaxării duse pe culmi nebănuite.

Odată intrat în Casa noastră de Oaspeți, construită în stil eclectic, găsești la parter un living amenajat după cele mai înalte standarde de confort. Aici sunt zonele de luat masa, de relaxare, de savurat un pahar de vin în fața șemineului. Acesta poate fi ales direct din vitrina de băuturi care te întâmpină tot la parter. Pe terasa exterioară te așteaptă un jacuzzi și o saună uscată, pe care le poți completa cu un masaj la cerere, iar la etaj vei găsi două dormitoare cu pat matrimonial și baie proprie. Ambele camere dau într-o terasă a cărei priveliște către Castelul Bran îți taie răsuflarea, și unde liniștea apusului te va reîncărca cu energie
și optimism.

Casele sunt dotate cu sisteme de sonorizare încorporate pe zone, pentru a-ți putea crea atmosfera ideală în fiecare încăpere – fie că vorbim de un moment romantic sau o petrecere în adevăratul sens al cuvântului.

Tarife Cazare

In week-end, fiecare dintre cele două Case de Oaspeți DOR se închiriază integral, pentru minim două nopți.

●  2 persoane – 1500 RON/ noapte – mic dejun și vizită la Castelul Bran incluse în preț
●  4 persoane – 2500 RON/ noapte – mic dejun și vizită la Castelul Bran incluse în preț

În funcție de preferințe, restul meselor de peste zi poți alege să le iei fie în locație, fie în restaurantul nostru, aflat chiar lângă casele de oaspeți. Dacă preferi varianta intimă, îți punem la dispoziție un chef și un ospătar dedicați 100% ție și dorințelor tale.

* rezervări și disponibilitate la 0746.304.099 sau dorin@retraiestecudor.ro

** pentru confirmarea rezervării se va achita un avans de 50% din prețul cazării

Cazare complex restaurant DOR bran Tohan 1