fbpx
DELICOS. ORGANIC. ROMÂNESC
0040 766 694 475
Str. Calea Branului nr. 55G, Bran
Monday: 14-22:30; Tuesday - Saturday: 12-22:30; Sunday: 12-19:30
Restaurantul D.O.R. face parte din familia  Crăiasa Munților
Back to top

retraiestecudor

D.O.R DE COZONACII DE ACASĂ?

Moș Crăciun s-a oprit la noi și ne-a spus că tare îi este poftă de cozonacii cu #multăciocoaltă! Ne-a rugat să îi facem pe toți fericiți de sărbători și ne-a propus să îi livrăm, iar noi l-am ascultat, căci a pus niște magie în ei, ca toți oamenii să zâmbească instant când văd cozonacul cu #multaciocolata!

Din moși strămoși, copiii puneau pe masă câte ceva bun pentru Moș Crăciun, în semn de mulțumire și confirmarea că a fost acolo 🙂 , lăsându-i Moșului un pahar cu lapte (ca să aibă putere toată noaptea să ducă toooate cadourile), biscuiți, mandarine sau…cozonaci cu #muuuuultaciocolata!

Moșul va fi tare încântat când va vedea cozonacul, pentru că mirosul îl va simți tocmai din sania sa și va găsi casa cât ai zice cozonaci 🙂 .

Așadar, dacă vrei să-l aștepți pe Moș Crăciun cum se cuvine și să le dăruiești celor dragi un cozonac bun și plin de bucurie, noi îl pregătim pentru tine ca să fie proaspăt, savuros și plin de ciocolaaată!

Preț –  50 de lei

Gramaj – 650 gr

Livrarea se face doar pe 24 Decembrie în București, Brașov și Bran, iar pe 25 Decembrie îl poți lua din Bran doar dimineața!

REZERVĂRILE se pot face la adresa de e-mail – rezervari@retraiestecudor.ro sau la numărul de telefon – (0767) 668 777! 

Ia cozonacul acasă ca să-ți fie dor de D.O.R.!

Comments

  • Simona 4 years ago

    Nu livrati si in Constanta?

  • alexandra 4 years ago

    se poate un meniu online ??

Post a Comment


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/r66055retr/public_html/wp-content/plugins/nigiri-instagram-feed/lib/nigiri-instagram-api.php on line 244