fbpx
DELICOS. ORGANIC. ROMÂNESC
0040 766 694 475
Str. Calea Branului nr. 55G, Bran
Luni: 14-22:30; Marți - Sâmbătă: 12-22:30; Duminica: 12-19:30
Restaurantul D.O.R. face parte din familia  Crăiasa Munților
Back to top

retraiestecudor

F.I.R. – Fericire. Iubire. Renaștere | Meniul de Primăvară | D.O.R.

Primăvara – anotimpul renașterii, al iubirii, al zâmbetelor. Ne bucurăm de aerul proaspăt și răcoros al dimineților la munte, precum salata noastră cu piept de curcan aromat cu merișoare, legume coapte și jeleu de vișine. Ne bucurăm de serile perfecte, precum tarta cu ciocolată amăruie și sorbet de zmeura, de care nu te mai poți sătura. Ne bucurăm că ești aici, la noi, și împărtășim împreună bucuria unui nou anotimp, a unui nou început.

Meniul de Primăvară de la D.O.R. este pregătit în așa fel încât să simți prospețimea anotimpului ce renaște și aduce odată cu sine verdeața naturii, ghiocelul ce s-a luptat să iasă la suprafață, mugurii copacilor fructiferi și căldura domoală, timidă a unui anotimp renascentin.

Meniul este o combinație de gusturi și texturi, toate diferite și unice în felul lor.

Vei găsi supa DOR ce renaște ca o pasăre Phoenix, căci rețeta va fi alta în fiecare zi, experimentând astfel fiorii unei farfurii pe care încă nu o cunoști, dar îți șoptește că va fi bună 🙂 .

Mâncarea din urzici coapte cu crutoane din mămăligă, ou poșat și mix salată, dă startul anotimpului plin de verdețuri aromate, pregătit să îți ofere prospețimea și nostalgia zilelor de primăvară de mult apuse când bunicii și părinții mergeau la cules de urzici, iar păsările ciripeau mai frumos ca niciodată 🙂 .

Vei găsi și piept de rață copt în pastă de măceșe, crustă din nuci arse, ficat de rață poșat în coniac, unde mirosul măceșelor da viață amintirilor, iar gustul nucilor întărește dorința de a-i suna pe ai tăi să le zici cât de tare-ți este dor de ei ❤️.

Anotimpul este prea frumos ca să-i putem descrie în cuvinte măreția, dar avem “norocul” de a-i împărtăși gustul. Putem închide ochii lăsând vântul să ne mângâie pielea, iar farfuriile să ne aline DORul și să ne îmbogățească sufletul, așa cum Firul aduce Pământului – Fericire. Iubire. Renaștere.

Te așteptăm la D.O.R. să guști din primăvară! 🙂

Post a Comment


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/r66055retr/public_html/wp-content/plugins/nigiri-instagram-feed/lib/nigiri-instagram-api.php on line 244