fbpx
DELICOS. ORGANIC. ROMÂNESC
0040 766 694 475
Str. Calea Branului nr. 55G, Bran
Luni: 14-22:30; Marți - Sâmbătă: 12-22:30; Duminica: 12-19:30
Restaurantul D.O.R. face parte din familia  Crăiasa Munților
Sus
Restaurant-DOR-making-of-retete-delicioase
CUM AM AJUNS AICI?

Din culise

Când crești într-un restaurant, când simți cum ți se umple inima de bucurie văzând clienții mulțumiți și fericiți, dar mai ales întorcându-se iar și iar la fel de entuziasmați ca la început, devii dependent de această satisfacție și știi că nu poți trăi fără ea. Știi că asta îți este menirea.

Cine a trezit toate aceste sentimente? Crăiasa Munților, astăzi cel mai cunoscut complex agro-turistic din zona Bran – Moeciu, locul în care au luat naștere ideea și, mai apoi, conceptul D.O.R.

CE NE REPREZINTĂ?

Valorile noastre

Am vrut ca D.O.R. să fie deopotrivă o incursiune în trecutul culinar al fiecăruia dintre noi, combinat cu cele mai în vogă trenduri în materie de gastronomie – pornind de la plating și până la combinații de arome, ingrediente dintre cele mai diferite și, de ce nu, culori. Și am reușit să facem asta printr-un design interior care îmbină rusticul cu modernul și prin îmbunătățirea unor preparate clasice ori tradiționale cărora le dăm o altă înfățișare. Practic se păstrează ingredientele principale, dar se reinterpretează mixul de arome și gusturi ce conturează fiecare produs, pentru a duce mai departe povestea bucătăriei tradiționale într-o prezentare care să se ridice la înălțimea celor mai sofisticate așteptări. 

Restaurant-Dor-meniu-primavara-1
CE NE DORIM

ANGAJAMENTUL NOSTRU

Facem tot posibilul să folosim în preparatele noastre ingrediente cât mai naturale. Știm că verdețurile și legumele au o importanță vitală în ecuația unui preparat gustos. Așadar, pentru a ne asigura un flux continuu de prospețime, ne cultivăm propria grădină. Cumpărăm însă în proporție de aproximativ 70% și de la producători locali de încredere, care ne aprovizionează nu doar cu fructe și legume, ci și cu lapte, ouă, brânzeturi și uneori chiar și carne. Astfel, nu numai că le garantăm clienților mâncare de cea mai bună calitate, dar și susținem producția naturală, locală, de alimente de bază.