fbpx
DELICOS. ORGANIC. ROMÂNESC
0040 766 694 475
Str. Calea Branului nr. 55G, Bran
Luni: 14-22:30; Marți - Sâmbătă: 12-22:30; Duminica: 12-19:30
Restaurantul D.O.R. face parte din familia  Crăiasa Munților
Sus

Povestea noastră

sau cum DOR-ul de bun te împinge către lucruri extraordinare

Restaurant D.O.R. interior (copac interior)

Când spui DOR, îți vin automat în minte cele mai frumoase momente ale vieții: îți este dor de mare, dor de răsărit, dor de un prieten drag sau de timpul tău cu tine. Îți este dor să fii bine, să te joci, să râzi, să guști din viață cu tot ce are ea mai bun. Îți este dor de bunici, de părinți, de gustul de altădată, de aromele copilăriei.

DOR-ul este cel mai frumos cuvânt, cel mai dulce sentiment. Imposibil de tradus, greu de descris în cuvinte. DOR-ul nu este o declarație de iubire, ci una de curaj. Iar noi avem curajul să promitem și să oferim clipe pe care vei dori să le retrăiești, gusturi pe care vei dori să le redescoperi, arome pe care vei dori să le încerci iar și iar.

În plus, și nouă ne este dor de Delicioasele mâncăruri cu gust de copilărie; ne este dor de legumele și fructele de altă dată, aromate, Organice, culese direct din grădină; și nu în ultimul rând ne este dor de mâncărurile tradiționle, Românești, cu care am crescut și cu care ne mândrim peste tot în lume. Ne este și suntem DOR – Delicios, Organic, Românesc.

“Nu vei ști niciodată ceea ce ești capabil să faci până nu încerci!” Acesta este gândul cu care am plecat la drum când am pus pe picioare D.O.R.

IONUȚ ANDRIEȘ

Ne-am dorit vinuri alese, compatibile cu dish-urile servite de noi, așa că l-am căutat pe unul dintre cei mai buni somelieri din țară: Ionuț Andrieș. Ocupant al podiumului la Maître d’Hotel – Trofeul „Marian Bugan” şi “Trofeul Someleriei – Cel mai bun sommelier din România 2018”, Ionuț îmbină creațiile culinare ale chefilor noștri cu vinul potrivit personalității fiecăruia dintre oaspeții noștri;

D.O.R. este locul în care găsești deopotrivă cămara bunicii și fine cuisine-ul parizian. Așa că hai cu noi într-o incursine în lumea D.O.R., să descoperi și tu gustul Delicios, Organic, Românesc.

Aceasta a fost povestea noastră. Ești curios să o afli pe a voastră? Urmează acest link